Kérdezz, felelek!

Az oldalon több menüpontot is találsz, ahol választ kaphatsz a kérdéseidre, viszont megeshet, hogy nem mindenre hoztam példát az adott témák és bejegyzések által. Most itt a lehetőség, hogy kérdezz! Az Üzenőfalon és emailben is lehet tőlem kérdezni, de talán itt a legegyszerűbb, ha kommentben elkülditek és lehetséges, hogy a kérdésedre adott válasz másnak is segítséget jelenthet. Persze, ha személyesen lenne kérdésed, akkor írj nekem emailt a szandrapotter0308@gmail.com elérhetőségre és szívesen válaszolok! :)

S hogy mivel kapcsolatban lehet esetleg kérdésed vagy kérésed?
  • Ha szükséged lenne segítségre, tanácsra vagy szimplán érdekelne valami a bloggal kapcsolatban, írj bátran ehhez a menüponthoz!
  • Az olyan informatív és másoknak is segítséget jelentő kérdések esetén, mind a kérdést és mind a rá adott válaszomat bejegyzés formájában közzéteszem az oldalon. Ezzel kapcsolatos bejegyzéseket a Tartalom menüpontban találsz, Penna-levelek néven! 
  • Ha szeretnéd, hogy véleményezzem a történeted vagy blogod, azt is kérheted! Készséggel ellátogatok hozzád és értékelem a látottakat, mind design és megjelenés szempontjából, mind pedig tartalmat illetően, hiszen egy blog eredményes működéséhez mindkettő elengedhetetlen! Ezzel kapcsolatban lényeges, hogyha nem szeretnéd, hogy más is olvassa az oldaladról alkotott véleményem, akkor írd meg az email címed az üzenethez és arra írok majd, de ha nyugodtan olvashatja bárki más is, akkor ilyen jelzésre nincs szükség, azaz automatikusan ide írok választ, a kommented után!
  • Ha az oldallal kapcsolatban lenne kérdésed, kérésed vagy ötleted, nagyon szívesen látom és örömmel veszem a segítséged! Az oldal értetek van, és igyekszem olyan módon személyre szabni, hogy jól érezzétek itt magatokat és megtaláljatok minden olyan információt, amire szükségetek lehet! Ez nekem is segítség lenne olyasféleképpen, hogy így tudom, mely témák foglalkoztatnak benneteket, és akár bejegyzést is hozhatok róla. Dolgozzunk össze! :) 
  • Ha pedig valami kimaradt volna ebből az összesítésből és ezeken kívül érdekelne valami, akkor is kérdezz bátran! :)

4 megjegyzés:

BlingBling írta...

Szia, Szatti!
Mostanában akárhányszor belekezdek egy új fejezetbe vagy novellába, mindig abba a problémába ütközök, hogy nem tudom elkezdeni. Tudom, hogy mit szeretnék megírni, viszont az első mondat (vagy inkább bekezdés) mindig gondot okoz. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen a tökéletes első mondat/bekezdés? ^^

Szatti írta...

Köszönöm a témafelvetésed! A napokban amúgy is terveztem bejegyzést hozni róla! :) Köszönöm, hogy írtál!

Mely írta...

Szia, szeretném, hogyha véleményeznéd a blogomat, most a napokban váltottam design-t, és kíváncsi vagyok, hogy mi erről mások véleménye.
a blogom elérhetősége: http://mitmelyik.blogspot.hu/
Előre is köszönöm :)

Szatti írta...

Köszönöm a kérésed! Emailben fogom elküldeni a véleményem, mert az ilyen jellegű, blogvéleményezős kéréseket privátban szoktam elküldeni. A Tollam nyomán menüpontban olvashatsz erről! Megtaláltam az oldalon az email címed, úgyhogy arra fogom küldeni a levelemet!
Még egyszer köszönöm a felkérésed! Ma vagy a napokban jelentkezem!