Lásd más szemmel a világot Eredményhirdetés! - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2011. szeptember 10., szombat

Lásd más szemmel a világot Eredményhirdetés!


Helló mindenkinek! Ismét véget ért egy izgalmas és eseménydús hét, mely alatt különleges tárgyakba kellett bújnotok és megfogalmaznotok azok gondolatait és érzéseit. Nagyon szép, összetett munkákat olvashattunk és szeretném megköszönni mindenkinek a munkáját, aki részt vett a feladaton és alkotott számunkra. Nagyon örülünk, hogy hétről hétre egyre többen olvastok bennünket és új olvasókként is, elsők között írtok a feladatra és próbáljátok ki az írástudásotokat. A jelenlegi feladatban négy kép közül választhattatok, melyek közül sajnálatos módon nem érkezett be a negyedik képre egy alkotás sem. Talán nem ihletett meg benneteket kellőképpen, nem volt ötlet, nem tudhatom... viszont az előző három képre igen szép munkák éreztek be, így mindegyik képkategóriában megjelölnék egy-egy személyt, akinek a műve kimagasló volt. Mindannyian fantasztikusat alkottatok, de ezen három író műve nagyon megfogott bennünket. Különleges volt, egyedi és tartalmas. Hogy ne is húzza tovább az időt, már el is árulom, kikről is van szó.

Viki - Egy revolver vallomása
Suzy - A penna gondolatai "Most balra, most jobbra"
Becca - Egy fényképbe zárva

Mindhármótoknak szeretnék gratulálni, nagyszerűek voltatok és örülök, hogy alkottatok a feladatra. Élmény volt benneteket olvasni!:) Ezennel megtisztelnénk benneteket a vendégírói feladat lehetőségével, melynek részleteit email formájában küldeném majd el nektek, így kérném, hogy ehhez a bejegyzéshez, komment formájában küldjétek el nekem az elérhetőségeteket. Előre is köszönöm!:) A szokásos kis emblémánkat - a mellékelt kép, Vendégíró voltam - pedig kitehetitek az oldalatokra, jelezve, hogy egy nagyon szép sikert értetek el nálunk!:) A többi írónak pedig, akik még írtak a feladatra, még egyszer gratulálok és remélem, hogy a jelenlegi feladatnál is ilyen szép és igényes munkákat olvashatunk majd!:) Szép napot mindenkinek!

4 megjegyzés:

Viki írta...

Köszönöm szépen a díjat, igazán boldoggá tettetek vele.! Beccának és Suzynak is gratulálok!
A címem: cdior11@gmail.com

Suzy írta...

Köszönöm a díjat=D
Nagyon, de nagyon örülök neki. A többieknek is gratulálok. Vikinek és Beccának meg pláne.
De a többieknek is akik alkottak az e-mail címem:
suzysmith.eger@freemail.hu
Puszy Suzy

Becca írta...

Köszöönöm szépen! Hihetetlenül boldog vagyok! Köszönöm! Nagyon tetszett a többiek írási is. Suzyjé és vikijé is! Gratulálok a többieknek is!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN! NAGYON KÖSZÖNÖM! :D
Az e-mail címem pedig: becca.arato@gmail.com

Szatti írta...

Még egyszer gratulálok nektek, és köszönöm a gyors email címet! Hamarosan küldöm a feladatot, puszi nektek!:)

Flickr Images