Halloween-i gyakorlati feladat eredménye - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2011. november 5., szombat

Halloween-i gyakorlati feladat eredménye


Szép napot mindenkinek! Ismét elérkezett egy gyakorlati feladat eredményhirdetése, immár a 24. Hihetetlen kimondani, de így van. Újra túl vagyunk egy izgalmas heten, amely alatt nagyon sok érdekes és izgalmas történetet olvashattunk tőletek. Nagyon örülök, hogy szép számmal érkeztek be írások és hogy volt időtök, ihletetek az alkotásra. Reméltem, hogy a harmadik típusú feladat nem okoz majd nehézséget, de kellemesen meglepődtem, mert visszatekintve erre érkezett be a legtöbb feladat. Nagyot alkotott mindenki és nehéz volt a sok történet közül kiválasztani a legjobbakat, ahogy mindig.

Mivel az első típusra csak egy mű érkezett be, ebben a kategóriában nem hirdetnénk nyertest, de lenne egy különdíjasunk. Viszont, a második és harmadikban mind nyertest és különdíjast is kiemelnénk. 

Az első típusra - Alkosd meg Halloween történetét
Különdíjas: Syro

A második típusú - Vérfagyasztó cselekmény 
Legjobb: LauraL 
Különdíjas: KiTe

A harmadik típusú - Csokit vagy csínyt?
Legjobb: Manócska
Különdíjas: Dia

Mindannyiótoknak gratulálok, nagyszerűek voltatok. Nagyon örülök, hogy a történeteitekkel gazdagodhatott az oldal, a többieknek pedig nagyon köszönöm a részvételt, a fantasztikus alkotásokat és remélem, hogy a jelenlegi feladat is megihlet majd benneteket!

A mellékelt kép (Vendégíró voltam) pedig a nyerteseké és a különdíjasoké. Helyezzétek el nyugodtan az oldalatokra, a tiétek!:) Még egyszer köszönöm a csodás alkotásokat és további szép napot mindenkinek!

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszönöm a különdíjat Szatti :)
Puszi Syro

LauraL írta...

Kedves Szatti!

Nagyon szépen köszönöm! Igen megtisztelő, hogy kategóriájában a legjobbnak találtátok a történetem. Bearanyoztátok a napomat!

LauraL Delarmée

Szatti írta...

Nincs mit! :) Ügyesek voltatok és fantasztikusak! :) Puszi nektek

KiTe írta...

Köszönöm a különdíjat, nagyon örülök neki! :)
KiTe~

manócska írta...

Úristen, köszönöm szépen! Csak most sikerült visszatalálnom erre a honlapra, erre mi fogad? Egy kedves, örömteli meglepetés! Szatti el nem tudod képzelni, mennyire örülök, ez az első, hogy valakik értékelték (mármint pozitívan) az egyik irományomat! :)))))) Nincs honlapom, de megőrzöm a képet és köszönöm mégegyszer!

Shaera írta...

Manócska, ha jársz még erre, vagy ha valaki ismeri - fura, hogy nem értékelik az írásaidat, mert ez például zseniális lett. Szívesen olvasnék még tőled, ezért ha máshol is jelent már meg műved (vagy valaki tud ilyenről), szóljatok, légyszi!

Flickr Images