Párbeszédek sűrűjében - Eredményhirdetés - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2012. március 3., szombat

Párbeszédek sűrűjében - Eredményhirdetés


Szép reggelt mindenkinek! Izgalmas és párbeszédekben gazdag heteken vagyunk túl, melyek alatt nagyszerű műveket olvashattunk tőletek. Talán kicsit nehezebbnek bizonyult a kritériumok és a megadott párbeszédek, néhol valótlanszerűsége miatt, de örülök, hogy azért érkeztek be feladatok, én pedig a jövőben megpróbálok erre figyelni és más megközelítésből párbeszédes feladatot hozni, ami jobban hű a valósághoz. Mindenesetre, ezt is ki kellett próbálni és örülök, hogy jó páran alkottatok a feladatra. Nem is húznám tovább az időt... lássuk, kik azok, akiket vendégírói lehetőségben részesülnek:


Dia - Sorskérdés

Izzyfrom - Kihűlt szerelem

Ab - Sorskérdés

Nagyon köszönöm, hogy alkottatok a feladatra, csak gratulálni tudok nektek. A ti írásotokban az tetszett leginkább, hogy a párbeszédek mellett figyeltetek a leírásra is, a történet apró részleteire, amelytől életre kelt az  alkotásotok. Mindhárman vendégírói lehetőséget kaptok, melynek témáját a jövőhét folyamán küldeni fogom nektek emailben. Ehhez kérném, hogy adjátok meg az elérhetőségeteket ehhez a bejegyzéshez, kommentben. A mellékelt kép a tiétek, helyezzétek el az oldalatokon díjként. Köszönöm a részvételeteket és természetesen mindenki másnak, aki alkotott a feladatra! További szép napot nektek! :)

3 megjegyzés:

Izzyfrom írta...

Köszönöm szépen, nagyon feldobtad a napomat :D
És gratulálok a többieknek is, mindannyian nagyon ügyesek voltatok, puszi Izzyfrom

ó, és a címem: peccipetri@citromail.hu

Ab írta...

Nagyon örülök :), és persze gratulálok mindenkinek, aki indult- nekem kifejezetten tetszett, hogy picit bonyolultabb, kötöttebb volt a feladat.
Email címem: mcguilycady@gmail.com

Dia.(: írta...

Ú, nagyon örülök! Gratulálok mindenkinek! (:
e-mail címem pedig: czdia@citromail.hu

Flickr Images