Eredményhirdetés - Oda és vissza, avagy írjunk párbeszédet! - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2012. július 21., szombat

Eredményhirdetés - Oda és vissza, avagy írjunk párbeszédet!


Szép napot mindenkinek! Izgalmas és párbeszédekben gazdag heteken vagyunk túl, melyek alatt nagyszerű történeteket, párbeszédrészleteket olvashattunk tőletek. Talán kicsit nehezebbnek bizonyult, mint az eddigi feladatok, hiszen kerülnötök kellett mindenféle magángondolatot vagy belső monológot, de nagyon örülök, hogy ilyen szép számmal érkeztek be feladatok, s nem mellesleg annak, hogy ilyen nagyszerű műveket alkottatok. Gratulálok mindenkinek! Viszont, nem is húznám tovább az időt... lássuk, kik azok, akik...

Vendégírók lettek

Shaera - Sorok közti végítélet
Alsynia - Ismeretlen jegyesek


Gratulálok mindkettőtöknek. Kivételes műveket alkottatok, melyek eltérő módon nagyszerűek. Shaera, az alkotásodban leginkább a sokszínűség tetszett és az egyedi szemszög, miszerint nem emberek, hanem könyvek gondolatait olvashattunk, s közben nem egyszer kalandozhatott el az ember, amikor ráismert egy-egy részletre. Szerepeltek idézetek a Bibliából, vagy József Attilától, Tóth Árpádtól, Nagy Lászlótól, hogy párat említsek, ami hirtelen beugrik és eszembe jut. 
Alsynia, a te történeted megint más módon volt kivételes. Shaera alkotása inkább egy rövidke pillanat vagy részlet a mindennapjainkból, a tiéd viszont rendelkezett múlttal és jövővel is. Konkrét szereplőkkel dolgoztál, akiknek remekül adtad vissza a jellemét és nagyon tetszett a választékos megfogalmazásod is, amely még jobban emelte a párbeszédet. 

Köszönöm mindkettőtöknek, hogy elküldtétek ezeket az írásokat, s ezennel kiérdemeltétek, hogy a héten ti kapjátok a vendégírói poszt lehetőségét, melynek témáját mellékelni fogom az emailetekre, melyhez a szükséges címeket ehhez a bejegyzéshez kérném elküldeni.
A mellékelt kép pedig, természetesen díjként szolgál nektek, tegyétek ki nyugodtan az oldalatokra.
Még egyszer gratulálok mind nektek és a többi résztvevőnek, nagyon szép és eredményes pályázat volt, s sok sikert kívánok a jelenlegi feladathoz!

3 megjegyzés:

Shaera írta...

Szatti, köszönöm a dicsérő sorokat, és mérhetetlenül örülök a vendégírói lehetőségnek! Igyekszem majd itt is értékeset nyújtani. :)
Az e-mail: shaera@vipmail.hu

Alsynia írta...

Szia Szatti!

Köszönjük, hihetetlenül örülünk!:) Számunkra ez egy hatalmas elismerés, igyekszünk megfelelni a vendégírói feladatnak is:)
Az emailcím: alsynia13@gmail.com

Jega írta...

Gratulálok mindkettőtöknek!

Flickr Images