Távol egy ideig - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2012. augusztus 1., szerda

Távol egy ideig


Sziasztok! A holnapi naptól fogva távol leszek egy darabig, külföldre utazom, és nem bízom benne, hogy lesz netre lehetőségem, így a jelenlegi gyakorlati feladat, Történetalkotás szavakból meghosszabbításra került, egészen augusztus 14-ig. Nem akartam új feladatot feltenni, meghagyom nektek a jelenlegit, viszont adnék számotokra egy külön alkotási lehetőséget, amely nem kötelező, csak ajánlott azok számára, akik kedvet és ihletet éreznek hozzá. Ebben a bejegyzésben, lentebb görgetve találjátok majd, amelyhez írhattok akár verset, novellát, vagy akár mindkettőt. A gyakorlati feladatokhoz hasonlóan, ehhez a bejegyzéshez, kommentben is elküldhetitek az írásotokat, de akár emailben mellékelve és amint hazaértem, elolvasom, valamint felteszem az oldalra. Ha pedig már emailes lehetőségnél vagyunk, nyugodtan illeszthettek hozzá képet/képeket, amelyeket beletehettek természetesen a szövegbe is, de kérném, hogy mellékeljétek külön a mailhez is, nekem úgy könnyebb lenne a szöveghez illesztenem majd. Ezt előre is köszönöm!

Valamint, az elkövetkezendő bő hétben, automatikusan felkerül majd néhány bejegyzés, hogy az oldal továbbra is friss olvasnivalóval szolgálhasson nektek. Remélem, sok írás vár majd, mire visszatérek! Jó munkát nektek erre az időre!
1. Zene
Ryan Taubert - Questions Beyond Stars

2. Zene
♫ The Ellie Badge

3. Zene
♫ Lacroix Island in Fog
Utószóként pedig, akinek van kedve olvasgatni tőlem, benézhet az oldalamra, amely habár már pár hónapja működik, nem igazán említettem még itt, a Pennán. Ide novellákat, verseket szoktam feltenni olyan gyakran, ahogyan az időm és az ihlet engedi, valamint olyan bejegyzéseket, amelyekben gondolatokat fogalmazok meg éppen azzal kapcsolatban, ami foglalkoztat. Ha van kedvetek nézelődni, szívesen látlak titeket! A mellékelt képre kattintva eléritek az oldalam!Nincsenek megjegyzések:

Flickr Images