Történetalkotás szavakból - Eredményhirdetés - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2012. augusztus 16., csütörtök

Történetalkotás szavakból - EredményhirdetésMeg is érkezett a Történetalkotás szavakból című feladat eredménye, amelyhez hosszabban nem is fűznék mást, csak hogy gratulálok mindenki munkájához és köszönöm mindazok részvételét, akik írtak és alkottak a feladatra. Csodálatos, nagyszerű műveket olvashattunk és köszönöm, hogy továbbra is ilyen szép számmal érkeznek be igényes és nem mindennapi írások!

Vendégírók lettek:
Tarcza Anna
Judit
Nikii

Gratulálok mindhármótoknak, kivételes történeteket alkottatok. Anna és Judit történetében a választékos fogalmazásmód tetszett, ahogyan festettek a kifejezésekkel és szavakkal, s ez szinte életre keltette a történetet, míg Nikii írása egészen más módon volt megfoghatatlan. Nála a közvetlenség, az egyszerűség tetszett, ami valóságossá tette a történetet, s ahogy nála a kommentben is említettem, a helyzet bárkivel megtörténhetne, éppen ezért volt számomra jelentős vagy kivételes. Köszönöm az írásaitokat, a nektek szánt vendégírói feladatot pedig, még a héten mellékelem az email címeitekre, amelyeket kérnék, hogy ehhez a bejegyzéshez adjátok meg. Valamint, a mellékelt kép díjként és elismerésként a tiétek, melyet elhelyezhettek a blogotokon.

Még egyszer gratulálok mind nektek és a feladaton részt vett többi írónak is, és remélem, hogy a jelenlegi feladat is ilyen szép sikereket fog elérni!

2 megjegyzés:

Anna Tarcza írta...

Helló!

Köszönöm szépen a díjat, nem is számítottam rá!

Az e-mail címem: tarcza.anna@gmail.com

judit írta...

Szia!

Köszönöm a díjat :)

e-mail címem: judit_tortenetek@freemail.hu

Flickr Images