A folytatás a te kezedben van! - Eredményhirdetés - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2012. december 1., szombat

A folytatás a te kezedben van! - Eredményhirdetés

Íme, elérkezett ez a pillanat is... lássuk, kik is lettek ezen pár hét sikeres vendégírója és különdíjasa:

Vendégíró
Abbey Holloway - Utolsó könnyeim

"A diófák nem nőnek olyan magasra, mint régen, és az ágak se tudnak már kellően elrejteni. Mintha az idő össze fogott volna velük ellenem.Közelebb merészkedek, hátha újra láthatom. Őt, aki segített önmagamra találni. Őt, akitől sosem féltem. Minden nap megteszem az ismerős lépteket az öreg, halványbarna hintáig, pedig tudom, hogy nincs itt. Elhagyott… Már évekkel ezelőtt elment. Vajon tudja, hogy én még mindig várom? Hogy örökké vigyázni fogok Rá? Mert én, amíg élek, nem felejtem el. Mindig ott leszek Neki… ott bent, a szívében."

Különdíjas - Penna Galéria

Lizzy Pippa - Álomholló

"Ez a hely a részem egy darabja volt,és mindig is az lesz.A gondolataim folyton-folyvást visszakalandoznak majd ide,erre a helyre,ide jövök majd álmomban,képzeletben itt leszek minden boldogságomban vagy búbánatomban.Soha nem feledem majd ezt a helyet,ezt a gyönyörű,varázslattal teli kertet.Sem az itt töltött napjaimat,sem a drága emlékeket,amelyek ide kötnek engem,míg életem homokórájában az utolsó homokszem le nem pereg,sőt,halálom után is visszajövök majd ide.A lelkem visszajár majd,hogy újra lásson majd mindent.E drága kert nagy,vaskos törzsű,bölcs öreg tölgyfáit,a kopott,roskadozó hintát, ami a kert végében,immár elhagyatottan és üresen leng,nem hajtják már a fürge kis gyermeklábak,amik egykor.Csupán a szél lökdösi,finoman nógatva,ne búsuljon,a világ sem ma dől össze,az ő életének sincsen még vége."

Gratulálok mindkettőtöknek, nagyszerű, különleges műveket alkottatok, melyeket átszőttetek a mese varázsával, annak érzésével. Lizzy, a te művedet a Penna Galériában helyezném el, mint kiemelkedő novellát, Abbey, téged pedig mint vendégírót, az alkotás lehetőségével jutalmaználak, melynek feladatát mellékelem neked emailben. Ehhez kérném, hogy ehhez a bejegyzéshez küldd el komment formájában az elérhetőséged, vagy írj nekem egy mailt a pennatakezbe@gmail.com címre és már is küldöm a feladatod. Valamint tiéd a bal oldali kép is, mint díj... helyezd el az oldaladon :)

Köszönöm minden résztvevőnek, hogy alkotott a feladatra és sok sikert kívánok a jelenlegi kihíváshoz is! :)

2 megjegyzés:

Lizzy Pippa írta...

Köszönöm Szatti! Nagyon köszönöm :)

Abbey Holloway írta...

Nagyon szépen köszönöm, Szatti! :)
címem: barabellaszonyi97@citromail.hu

Flickr Images