Írj történetet az idézethez! - Eredményhirdetés - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2013. szeptember 21., szombat

Írj történetet az idézethez! - Eredményhirdetés


Vendégírók


1. Orsolya - Napok nélküled

"Azért sírtunk, mert elvesztettünk valamit, és kaptunk valamit cserébe. És azért, mert elveszíteni és kapni valamit egyformán fájdalmas. És mert tudtuk, mit vesztettünk el, de még nem tudtuk szavakba önteni, mi az, amit kaptunk."Történetrészlet


Mindenről te jutsz eszembe. A zenék, amiket te mutattál, a nyár, amit együtt töltöttünk, a téli séták, vagy a veszekedések, amikor azt üvöltöttük, hogy bárcsak meg se ismertük volna a másikat. De én nem kívánok többet ilyet. Megmutattad, hogy milyen igazán szeretni valakit és gondolkozás nélkül bármibe belevágni, mert szerelmes az ember. Annyi mindent adtál nekem, hogy félek, hogy ezt senkinek sem fogom tudni visszaadni, én már nem fogom megmutatni valakinek, hogy mennyire boldoggá tehet egy másik embernek csupán a létezése. De ahhoz, hogy megtudjam, mit akarok, abba kell ezt hagynom. Nem írhatok többet ilyeneket. Nem ragaszkodhatok hozzád és a nélküled eltöltött napok nyomorához, mert már vége. Ki kell találnom, hogy mit kezdjek az újonnan kapott lehetőségekkel, anélkül, hogy éjszaka a te kezedet keresném a takaró alatt.

2. Xwoman - Amíg eljő a tavasz

"Egy dolog van csak, ami rosszabb a magánynál... ha mások is tudják, hogy magányos vagy!"

Történetrészlet 


„Jól vagyunk, köszönöm, nincs semmi különös.” Hányszor, de hányszor hagyta el ez a borzalmas hazugság a száját aznap! De ez a hazugság jó. Megvéd a további kérdésektől. [...]

Most már sírhatna… de száraz szemmel meredt előre, még önmaga előtt is tagadni akart – amiről nem vesz tudomást, az nincs, ugye? Pedig itt nincs, ki előtt rejtegesse titkát. 


Gratulálok nektek a remek alkotásokhoz! Egyedi, különleges írások! A mellékelt képek díjként ajándék számotokra, melyet elhelyezhettek az oldalatokon, jelezve, hogy nálunk alkottatok és elismerést értetek el! A kép, mint mindig, rákattintással lementhető. A nektek járó vendégírói feladatokat, emailben mellékelném, melyhez kérném, hogy ehhez a bejegyzéshez, kommentben küldjétek el az elérhetőségeteket vagy írjatok a pennatakezbe@gmail.com címemre, és küldöm a feladatot. :)
Gratulálok nektek még egyszer és természetesen, minden további írónak, aki részt vett a feladaton! Remélem, a jelenlegi feladat is hasonlóan, szép sikert ér majd el!

3 megjegyzés:

Xwoman írta...

Köszönöm szépen a helyezést, ez a hír feldobta most az estémet! :D Orsolyának pedig gratulálok^^

(A címem pedig küldtem emailben^^)

Üdv: Xwoman

orsolya* írta...

Szia!
Nagyon szépen köszönöm, iszonyatosan örülök! :)
Az e-mail címem: solyatimar@gmail.com
Minden jót, és várom az e-mailt a feladattal.:)

Szatti írta...

Vendégírói feladatok elküldve! :) Köszönöm az email címeket! :)

Flickr Images