Meséld el, hogy történet! - Eredményhirdetés - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2013. október 12., szombat

Meséld el, hogy történet! - Eredményhirdetés


Vendégíró

Niky Black - A lány és a farkas

Az erdőre ijesztő félhomály telepedett. A nap még tompán ragyogott az égen, de a fák sűrűsége elzárta a fény útját. Néhány levél magányosan hullott le a földre, ahol aztán elszáradva vált egyenlővé azzal. A sűrű aljnövényzet tökéletes lakhelyet adott az állatok számára, akik ritkán jöttek elő búvóhelyükről. Minden üresnek tűnt, csak a fák ijesztő alakja látszott. Senki sem merészkedett arra.
Aznap valaki mégis megzavarta az ott uralkodó csendet. Piros ruhája nem illett az erdő képébe. Lábait kapkodva haladt előre, de a cserjék lelassították. A széltől kipirosodott arca tökéletes volt. Bőre hófehér, melyet oldalról kapucni takart. Kék szemei fagyosan csillogtak, aranyszőke haja csak néhány helyen fedte fel magát a kabát alól. Piros ruháját a szél tépte, gyönyörűen lobogott a lány háta mögött. Kezében egy kosárral próbálta minél sietősebbre venni a lépteit.

Hikari - A Szörnyeteg balszerencséje

A Szörnyeteg magányosan tengette mindennapjait az elvarázsolt alattvalóival együtt a zord kastélyban. A rózsa, melyet a boszorkánytól kapott az átok után már két szirmát lehullajtotta. Vészesen közeledett a huszonegyedik születésnapja és nem sok esélyt látott, hogy eljön az a lány, akinek rút külsejével megdobogtathatná a szívét. Körbe telefonálta világ hírű szörny ismerőseit, de hiába, nem járt sikerrel. A Loch Ness-i szörny nem szorult rá fiatal kisasszonyokra, a Yeti vakációzott, a Jersey Ördög nyugdíjba vonult. Kétségbeesésében már arra gondolt, hogy felhív egy sárkány futár szolgálatot, hogy raboljanak el neki valami hajadont. Ám a príma ötlet elvetődött, ugyanis a kelta mitológiában a sárkány őrző-védő szerepet töltött be és nem hercegnőket rabolt. Gratulálok nektek! Remek történetet hoztatok a feladatra, nagyon tetszettek! Ötletesek voltak, különleges, nem mindennapi cselekménnyel, fogalmazással és fordulattal. Köszönöm az élményt, öröm volt titeket olvasni! A mellékelt kép díjként szolgál számotokra, melyet rákattintással lementhettek és elhelyezhettek a blogotokon! Természetesen, minden feladatra érkezett írás alkotójának gratulálok, köszönöm mindenki részvételét, aki a művével színessé tette ezt az elmúlt két hetet! A vendégírók számára, emailben mellékelném a feladatot, így kérném, hogy ehhez a bejegyzéshez, komment formájában adjátok meg a címeiteket, vagy írjatok nekem a pennatakezbe@gmail.com címre és küldöm a feladatotokat! Előre is köszönöm és még egyszer, gratulálok mindenkinek!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Uristen, koszonom Szatti!:))) el sem hiszem, hogy nyertem. az e-mailom: bonnie_@freemail.hu
meg egyszer koszonom!:)

Puszil
Niky Black

Flickr Images