Tudom, mire gondolsz... - Eredményhirdetés - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2014. január 25., szombat

Tudom, mire gondolsz... - Eredményhirdetés

Vendégíró

Jega - Az átok

Anna kifulladva ért fel az emeletre, a terem ajtaja tárva, kisfia egyedül ült a kicsi asztalnál, az óvó néni magyarázott neki elmerülten. Észre sem vették az ajtóban tébláboló Annát, pedig igencsak későre járt az idő, csendes volt az óvoda, a többi gyereket már régen hazavitték. 
– Elnézést a késésért, de egy válogatós vevő miatt nem tudtam időben zárni a boltot. 
– Nincs semmi baj anyuka. Úgyis szerettem volna nyugodt körülmények között beszélni önnel. 
– Valami gond van Donival?
– Igen. Nem tudom mi az oka a dühkitöréseinek. időnként minden ok nélkül nekitámad valamelyik társának, és megveri. A mai eset már a sokadik. Hiába faggatom, nem mondja meg az okát, csak lehajtja a fejét, és fogadkozik, hogy többet nem verekedik. Szeretném, ha pszichológushoz vinné Donit. 
– Rendben - felelte remegő hangon Anna.
Némán öltöztek. Anna azon gondolkodott, hogy melyik óvodába vigye át, nem akarta orvoshoz vinni. Kicsi még ehhez a tortúrához, úgysem tud segíteni a bajunkon. Igaz az sem segít, ha átviszi egy másik oviba...

Penna Galéria 

Syro - Nem pletyka

A hajnal narancs színre festette a minareteket és a várost, míg a müezimek az első imára hívták az igazhitűeket. Én addig egy a város fölé emelkedő hegyoldal kiszögelésén élveztem a kellemesen hűs szellőt. Az elém táruló látvány csodálattal töltött el, és mindeközben olyan békesség szállt meg, amit eddig nem sokszor éreztem. A legijesztőbb mégis az volt az egészben, hogy némaság vett körül, ami majdhogynem fájóbb volt, mint a megannyi gondolat, amit állandóan hallok. Furcsa és zavarba ejtő volt ez egyszerre. Nem is értettem, hogy bírnak így élni az emberek, én biztos beleőrülnék a némaságba...

Gratulálok mindenkinek! Érdekes, egyedi írásokat olvashattunk a hetek folyamán azoktól, aki alkotott a feladatra! Vendégíróként Jega, Különdíjasként pedig Syro alkotását emelném ki, akiknek a műveivel ezt a gyakorlati feladatot zárnánk. Gratulálok mindkettőtöknek, s az eredmény értelmében, Jega-nak emailben mellékelem majd a vendégírói feladatát, míg Syro története a Penna Galéria alkotásai közé kerül, mint kiemelkedő írás!
Természetesen Jega, a mellékelt kép a tiéd! Rákattintással elvihető és menthető! Gratulálok még egyszer nektek, valamint minden írónak és remélem, a következő feladatra is szívesen alkottok majd! :)

4 megjegyzés:

Syro írta...

Köszönöm Szatti a megtiszteltetést! :)

Szatti írta...

Én örülök, hogy írtál, hogy olvashattalak! Köszönöm a részvételed! :)

Ibolya Jéga Szabó írta...

Köszönöm! Nagyon örülök neki. Gratulálok Syro írásához és díjához.

Syro írta...

Köszönöm! :)

Flickr Images