Ragadj ecsetet, fess történetet! - Eredményhirdetés - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2014. április 26., szombat

Ragadj ecsetet, fess történetet! - Eredményhirdetés

Vendégíró

Haydée 

A Vándorok és az Emberek világa, avagy hogyan kaptak hangot a mozdulatokA jó modor megkívánja, hogy történetemet egy figyelmeztetéssel kezdjem a szétszórtabb olvasók számára, hogy ez a kis elbeszélés régmúlt időkben játszódik, mikor még az emberek mások voltak, és a világok közötti szabad átjárás biztosítva volt. Ezt meg kellett említenem, hogy olvasóm érthesse, hogy s miként vagyok képes arról a vándorról beszélni, akit majd mindjárt megemlítünk. Egykoron mindenhol csend volt, az erdőkben, a mezőkőn, mindenhol a mozdulatlan csend uralkodott. Csak az emberek kemény szavait hallhatta a vándor, aki a világunkba tévedt, szavak csattogtak mindenhol, hangok szöktek ki a fogak között, de mindez oly hidegen és durván, hogy fent említett, derék vándorunk fülét, - mely a többi világ madárcsicsergéséhez, az ott uralkodó szellő finom simogatásához szokott - bántotta volna. [...]

Gratulálok neked, Haydée! Nagyszerű és különleges történetet alkottál, melynek mondanivalója és tartalma kreatív volt, képzeletgazdag és nem mindennapi! Köszönöm az aktivitásod és a részvételed, s ezennel át is adnám neked a lehetőséget, hogy vendégíróként alkoss az oldalra! Az ezzel kapcsolatos információkat emailben mellékelném neked, amelyhez kérném, hogy ehhez a kommenthez add meg az elérhetőséged vagy írj nekem a pennatakezbe@gmail.com címre! Előre is köszönöm! A mellékelt kép (Vendégíró voltam), díjként téged illet, amelyet elhelyezheted az oldaladon! (Rákattintással lementhető!)

Még egyszer gratulálok neked és minden írónak, aki részt vett a feladaton! Sok sikert kívánok a következő kihíváshoz! :)

1 megjegyzés:

Haydée írta...

Kedves Szatti!
Először is: köszönöm!
weirdmadamoissile@gmail.com
Másodszor: köszönöm!! :)

Flickr Images