Szemszögek keresztezése - Eredményhirdetés - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2014. április 12., szombat

Szemszögek keresztezése - EredményhirdetésVendégíró

Edelia Seir - Nefelejcskék

Dél van, a keleti templomtornyok robusztus tömbjein túlról tovaröppent már a tüzesen sárgálló napkorong, s immáron délcegen pilláz énreám az ég fénylő, zafírozott boltozatának kellős közepéről. Gömbölyded testét indákként fonják körbe a hófehér fellegek, pajkos táncot lejtő sugarai azonban áttörnek a homályos fátyolon.
Midőn tavaszodni kezdett, a légbe bekúszott a március, majd az április bódító hője, hosszabbá váltak a napok, és keservesen röviddé az éjek. Éppen egy dohos, ősrégi szótárkötetet hajítok félre, amidőn megpillantom a titokzatos férfiút. Az egekbe szökellő lámpaoszlop alatt toporog, széles vállait, testét megremegteti a fojtó izgalom. Percek, netán órák óta szobrozik ott? Mindenesetre figyelmemet mindeddig elkerülte, akárha sosem ácsorgott volna ama bűvös villanypózna tövében.[...]Gratulálok neked, Edelia és köszönöm, hogy alkottál a feladatra! Nagyszerű volt  történeted, ahogyan azt a kommentben is írtam, lenyűgöző volt a szóhasználatod, a stílus, az a hangulat, amelyet ezzel megragadtál és kifejeztél! A vendégírói lehetőség ezennel a tiéd, amely egyrészt magába foglalja a melléket képet, mint díjat (kattintással lementheted és elhelyezheted az oldaladon), valamint vendégíróként alkothatsz egy bejegyzést, melynek témáját emailben küldeném neked. Ehhez kérném, hogy ehhez a bejegyzéshez írd meg kommentben az elérhetőséged vagy írj a pennatakezbe@gmail.com címemre! Előre is köszönöm!
Még egyszer gratulálok neked és a további két írónak, akik alkottak és részt vettek a feladaton! Sok sikert kívánok a legújabb kihíváshoz!1 megjegyzés:

Edelia Seir írta...

Kedves Szatti!

Hatalmas megtiszteltetésnek tartom mindezt, rettentően hálás vagyok! (: Egy négynapos erdélyi utazás okán sajnálatos módon csupán most tudok írni, igyekszem bepótolni lemaradásaimat. Íme az e-mail címem: edelia.seir@indamail.hu

Még egyszer köszönöm,
Edelia

Flickr Images