Akkor tegyük hivatalossá! - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2015. október 4., vasárnap

Akkor tegyük hivatalossá!


Mivel jó néhányan jeleztétek, hogy a gyakorlati feladatokkal kapcsolatban sokkal jobb lenne az emailes megoldás, ezennel hivatalossá teszem a dolgot és a jelenlegi feladatra, immár emailben várom a műveket! Az email cím, amelyrt sokszor fogok még hangoztatni, hogy mindenkihez eljusson:


pennatakezbe@gmail.com


Továbbá meg is érkezett az első mű emailben, így már csak emiatt is úgy gondolom, hogy itt az ideje a változtatásnak, és az emailes dolog elindításának. S akkor, miképpen is festene mindez a gyakorlatban? 
Komment helyett ezentúl emailben küldhetitek el nekem az alkotásotokat, amelyeket nem osztok meg az oldalon. Legalább is, nem mindet. Minden beérkezett mű után, amelyet megkapok, visszaemailt küldök, miszerint megérkezett hozzám az iromány, és hogy mindennek nyoma maradjon az oldalon is, az adott gyakorlati feladathoz, komment formájában mindig jelezni fogom, hogy kitől érkezett be írás. Közzé fogom tenni az író nevét, a történetének címét és hogy melyik kategóriát választotta az alkotása tárgyául - már ha van kategória vagy más kritérium az adott feladathoz. Jelenleg, kategóriákat szabtam, de ennek értelmében mindig azokat az információkat fogom megosztani, amelyek az aktuális feladat teljesítésére vonatkoznak.

Ugyanúgy fogom véleményezni az alkotásokat emailben, ahogyan eddig komment formájában is történt. Viszont, ez az új megoldás lehetőséget biztosít Nektek arra, hogy akár az írásotok piszkozatát megmutassátok, és kikérjétek a véleményem az esetleges változtatásokra, hogy tökéletes művet nyújthassatok be. Erre, komment formájában nem igazán volt lehetőség, hiszen macerás lett volna ott megoldani az elküldést, a változtatást, majd az ismételt újraküldést a javított változattal, de emailben mindez sokkal egyszerűbben kivitelezhető. Úgyhogy, fenntartom számotokra a lehetőséget, hogy aki igényli, valamint szükségét érzi, előbb megmutathatja nekem az írása nyers változtatás és szívesen elmondom a véleményem, hogy min lehetne még alakítani vagy finomítani. Mindez nem kötelező, csak aki szeretné, ez is lehetséges.
Ettől függetlenül, minden a régi... emailben elkülditek a műveteket, és amilyen hamar csak tudom, véleményezem. Ezután nincs más dolgotok, mint megvárni a feladat határidejének lejártát. Mindeközben természetesen, folyamatosan közölni fogom az adott feladathoz, komment formájában, hogy kiktől érkeztek be művek, viszont a teljes alkotásokat nem fogom megosztani az oldalon!

Amint lejárt a feladat és elérkezett az eredményhirdetés, láthatjátok majd az általam választott Vendégíró(k) nevét, továbbá ha van Különdíjazott alkotás, és csak ezeket a műveket fogom megosztani az oldalon, bejegyzés formájában. A további műveket, amelyek úgymond nem értek el helyezést, nem fogom feltenni az oldalra!

Körülbelül ennyi lett volna, amit gondoltam és ha bármi kérdés van, vagy ha valamiről nem esett szó és kíváncsiak lennétek, bátran kérdezzetek! Jó munkát és várom emailben a jobbnál jobb írásokat! :)

S akkor, ennek értelmében a módosítás, melyet a jelenlegi feladat végén olvashattok:Olvassátok el a feladat teljesítése előtt!

A feladatra szánt alkotásokat emailben várom elküldésre!
Az írások készülhetnek word használatával, vagy az email szövegmezőjébe is bemásolhatók! 
Az emailben feltétlenül szerepeljenek a következő adatok:

Írói név
Az alkotás címe
Választott kategória megnevezése

Email: pennatakezbe@gmail.com

Beküldési határidő: október 15. (csütörtök, éjfél)
Eredményhirdetés: október 17. (szombat folyamán)

A határidő, a beérkezett művek mennyiségének függvényében változhat! 
Ezzel kapcsolatban, mindenképp lesz tájékoztatás, ha meghosszabbításra kerülne sor!

Jó munkát és sok ihletet kívánok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Flickr Images