Béta kerestetik! - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2016. január 2., szombat

Béta kerestetik!


"Sziasztok! Nagy Tündének hívnak, és jelenleg egy kisregényen dolgozom. Az írás során kisebb gondjaim is felmerültek, ezért egy béta olvasóra lenne szükségem, aki segítene nekem a történet szerkesztésében. Leginkább a helyesírásban, az elbeszélési módban, klisék elkerülésében kellene a segítség. A kisregény körülbelül 14 részes lenne és kb. 2-4 hetente frissülne, így a bétának nem kellene éppen minden nap dolgoznia. Amit még a bétának tudnia kell: saját történetről van szó, saját szereplőkkel. Akinek felkeltettem az érdeklődését és szívesen segítene nekem, az a tundy89@gmail.com címre írjon nekem :) "

Aki úgy gondolja, hogy szívesen elvállalná, van is tapasztalata ebben a dologban, továbbá lenne ideje ezzel foglalkozni - tehát nem hagyja cserben egyik percről a másikra Tündit -, az jelentkezzen a fentebb megadott email címen! Előre is köszönöm a támogatásotokat és a segítségeteket! Remélem, minél hamarabb megtalálja egymást az Író és Bétája! :)

1 megjegyzés:

Nagy Tünde írta...

Elsősorban Szattinak köszönöm, hogy közzé tette a felhívásom. Örömömre szolgált hogy egy nap leforgása alatt hárman is jelentkeztek. Úgy gondolom egyelőre ennyi béta segítsége bőven elég a történetemhez. Köszönöm a jelentkezőknek!

Flickr Images