Pennát a kézbe Feladatgyűjtemény - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2016. február 13., szombat

Pennát a kézbe Feladatgyűjtemény


Kedves Olvasó!

A Feladatgyűjtemény egy olyan összegzés, amelyben összegyűjtöttem 2016-ig a legsikeresebb gyakorlati feladatokat. A gyűjtemény két részből áll: az első magát a gyakorlatokat tartalmazza, részletes leírással és instrukciókkal ellátva, míg a második a Gyakorlati feladatok jegyzéke címet viseli, és ebbe kerültek azok a művek, amelyek vendégírói elismerést kaptak egy-egy adott feladatnál. A példák azt a célt szolgálják, hogy lássátok, más írók milyen ötletekkel és elgondolásokkal valósította meg az egyes feladatok kivitelezését. Ezekből akár meríthettek is, viszont nem feltétlen kell kőbe vésett megoldásokként értelmezni őket! Inkább csak ötletként és kiemelendő példaként csatolnám őket a gyakorlatokhoz, hogy lássátok, milyen kivételes alkotások születtek az évek folyamán, s nem utolsósorban, ezzel szerettem volna megtisztelni a művek Íróit is!

Aki szeretné kézhez kapni a Feladatgyűjteményt a Gyakorlati feladatok Jegyzékkel együtt - nem kell külön-külön kérni őket, hiszen a jegyzék jár a gyűjteményhez -, az írjon az alábbi email címre:

6 megjegyzés:

Diana Soto írta...

Már meg is kaptam, gyorsan át is futottam.
A feladatok jó ötleteket adhatnak íráshoz, sőt akkor is nagy segítséget nyújtanak, ha valaki épp az ihlet után szaladgál.
Nagy megtiszteltetés, hogy az egyik történetem szerepel az írások között.

Köszönöm a munkád!

Szatti írta...

Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásod és remélem, hasznodra válik majd a gyűjtemény! Az az írásod az egyik kedvencem, mindenképp bele akartam venni a jegyzékbe! :)

Üdv, Szatti

Brukú Szürke írta...

Szeretett Szatti!
Nagyon szépen köszönöm a két füzetet. Több, mint jók lettek!!! 👌
Imádom a feladatokat, hogy változatosak, és különböző nehézségűek. Azt, hogy külön rész foglalkozik azzal, hogy mik az erősségeim és mik azok, amiken javítani kell még. A kidolgozott feladatokat tartalmazó rész pedig bámulatos. Szeretem író társaim alkotásait elolvasni itt pedig lehetőség nyílik erre külön külön témára bontva. És szeretném is egyben megköszönni, hogy én is benne lehetek!

Kellemes vasárnapot kíván: Brukú

Szatti írta...

Nagyon szépen köszönöm a pozitív, részletes visszajelzésed, Brukú! Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! :)

Névtelen írta...

Kedves Szatti!

Köszönöm, megkaptam. Később írok róla bővebb véleményt. Még csak átfutottam, de tartalmas, igényes, és inspiráló. Külön tetszik, hogy a gyakorlati feladatok mellett a nehézségi szint is fel van tüntetve. Szeretném mindegyiket megcsinálni.

Szép estét kívánok!
Zsanka

Szatti írta...

Köszönöm és örülök, hogy tetszik! :)

Flickr Images