Helyzetjelentés, avagy kitekintés az írógép mögül - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2018. szeptember 28., péntek

Helyzetjelentés, avagy kitekintés az írógép mögül



Kedves Pennások! Rég volt, hogy személyesebben hozzátok szóltam és meséltem a mindennapjaimról, bloggal kapcsolatos ötletekről, ténykedésekről, most viszont eljött ez a pillanat is. Bár a nyarat már egy ideje magunk mögött hagytuk, én még mindig nehezen veszem a napok múlását, bár az ősz beköszöntét nagyon élvezem. Elkezdődött számomra egy újabb év, vége a nyárnak, így ismét dolgozom (a mindennapokban zenetanár vagyok), és a munkahelyi elfoglaltságok miatt - talán észrevettétek, talán nem -, kevesebb időm van a bloggal foglalkozni. Igazából kétféle gondolat foglalkoztat ennek kapcsán: egyrészt a blog számomra egy hobbi, nem ezzel foglalkozom a mindennapjaimban, ugyanúgy csak hobbi szinten írok vagy alkotok, mint közületek sokan, így érthető, hogy a mindennapi teendőim előnyt élveznek és csak ezután foglalkozom olyan szabadidős tevékenységekkel, mint a blog és a Penna vezetése. Másrészt viszont, ez egy évek óta fenntartott és szeretett tevékenység számomra, ami hozzám tartozik, ami fontos számomra és amivel szabadidőmben nagyon szeretek vele foglalkozni. Felhagyni nem szeretnék vele, viszont az utóbbi egy hónap során nagyon kevés időm jutott rá.

Ezt a kettőt igyekszem most egyensúlyba hozni és megtalálni azt a középutat, amellyel aktívabban tudom működtetni a blog életét. Szeretnék sokkal figyelmesebben foglalkozni a Pennával, rendszerességet kialakítani önmagam számára, hogy nektek is egy folyamatosabban frissülő tartalmat tudjak kínálni. Jelenleg, ebben a szeptemberi hónapban mindössze a gyakorlati feladat publikálására volt időm, és írói témákkal egyáltalán nem tudtam foglalkozni. Szerencsére, csak a szeptemberi hónap ennyire zsúfolt számomra, így remélem, hogy az elkövetkezendő egy-két hétben nagyobb aktivitással tudok visszatérni hozzátok, a Pennához és sikerül kialakítanom egy olyan időbeosztást, amellyel a munkahelyi elfoglaltságaim mellett írói bejegyzésekkel is tudok foglalkozni. Az emailekkel azt hiszem, nem volt gond az elmúlt egy hónap során, azokra próbálok figyelni, hogy időben válaszoljak, viszont volt egy-két levél, amelyben a blogon tapasztalt csendességről kérdeztek és úgy gondoltam, szeretném ezt egy bejegyzés formájában megbeszélni veletek, hogy értsétek, mi zajlik a háttérben.

Az októberi gyakorlatot holnap hozom az oldalra, a szeptemberi feladaton résztvevő írók alkotásait pedig már megtekinthetitek!

Köszönöm a türelmeteket és a megértéseteket!

Szatti

Nincsenek megjegyzések: