Újra itt a nyár... - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2016. június 12., vasárnap

Újra itt a nyár...... s ha újra itt van, akkor szünetel az oldalon a gyakorlati feladatok lehetőség. Igen, rögtön a közepébe vágnék a dolgoknak és nem húzom el a szavakat, hiszen ennek a bejegyzésnek úgy is ez lenne a lényege, hogy hivatalosan is informáljalak benneteket erről a dologról. Az oldal működése és tevékenysége természetesen, nem áll meg a július-augusztus folyamán, viszont a gyakorlati feladatok sorozatot megszakítanám egy időre, pontosabban szeptemberig. Akkor ismét, újult erővel és (remélhetőleg) jobbnál jobb ötletekkel vágok majd bele ebbe a dologba. Visszatekintve, nagyon szépen köszönöm az egész éves munkátokat, az aktivitásotokat és hogy jelen voltatok minden egyes feladatnál. Azt hiszem, egyikre sem tudom azt mondani, hogy sikertelen vagy eredménytelen volt... mindegyiknél igényes és kivételes munkákat küldtetek be, amiért kimondhatatlanul hálás vagyok! Öröm volt benneteket olvasni, értékelni és Vendégírói lehetőséggel jutalmazni! :)

A nyár folyamán szeretném, ha ez az alkotási lehetőség kárpótolva lenne olyan formában, hogy több írással kapcsolatos bejegyzést is hoznék hétről hétre az oldalra, valamint készülget a beígért Olvasónapló dokumentum is, amely felépítésében és elgondolásában hasonlítana az előző hónapok során megjelent Inspirációs naplóhoz és Feladatgyűjteményhez. Ezt szeretném még júliusig feltenni az oldalra, hogy használhassátok és segítségetekre lehessen a kötelezően kiadott könyvek elolvasás utáni feldolgozásában. Persze, ez legfőképp azokra vonatkozik, akik általános- vagy középiskolás tanulók, viszont lesznek benne olyan fejezetek, témák is, amelyek remélem, mindenki számára hasznosak és tartalmasak lesznek. 

Kellemes, élményekben, pihenésben és alkotásban gazdag nyarat kívánok mindenkinek!
Olvassatok sokat, töltődjetek fel minél több érdekes, különleges és szívet melengető történettel!

1 megjegyzés:

Brukú Szürke írta...

Szia.
Fura lesz a következő két hónap gyakorlati feladatok nélkül, de tudom, hogy neked is kell a pihenés Szatti,ugyhogy szeretnék kellemes nyarat kívánni. :)

Flickr Images