Egy történet három oldala - Eredményhirdetés - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2016. október 29., szombat

Egy történet három oldala - Eredményhirdetés

Vendégíró

Akephalos történetei
A csónak

Már egy órája várok és még mindig sehol senki. Pedig pontosan megírtam mindent „Harmadikán, öt óra felé a kis szigeten. Ne hozzon magával semmit, majd én gondoskodom róla. Ez hivatalos rendez-vous hölgyem, csak keresse a révnél Eugene-t, a csónakost, majd ő áthozza magácskát!”
            Tegnap, amikor az utcán találkoztunk – bár nem volt egyedül, így egyértelmű jelét nem adhatta meghívásom elfogadásának – oly világosan nézett rám. Tekintete vonzott, mint alantas molyt az éjjeli lámpás fénye forró nyári esteken. Mikor hölgytársaival együtt tovább indult csak annyit mondott „Jó lesz újra látni!” Mi mást jelent ez, ha nem egyértelmű igent?
            Össze is készítettem reggel mindent, nehogy bármi is útjába álljon mai délutánunknak: elkértem drága anyám legszebbik piknik kosarát – Isten áldja, hogy nem tesz akadályt reményeim elé! – édes kalácsot, könnyed világos bort, a kampóról frissen leakasztott sonkát és kedvenc zsebkésemet mind elhoztam, hogy legyen mivel felszelni étkeinket.
            Hol van már a perc, mikor újra látom? Távcsövemmel egyre csak kémlelem, de sehol nem látom azt a féleszű Eugene-t. Lesz egy-két szavam az iszákos apjához, ha hazatérek.

Ó drága szerelmem… Vajh ő is így várja látásomat? Bárcsak kicsit megbillenne a csónak, hogy ijedtsége okozta remegését és kezének hidegségét megmentő tenyerem és karom oldják fel! Oly szemérmes, nem adná jelét, hogy meghatom törődésemmel, de én tudnám, tudom, hogy neki is sokat jelentene. [...] 

Nagyon szépen köszönöm minden író részvételét, aki alkotott a gyakorlati feladatra! A vendégíróhoz szólva, kedves Akephalos, őszinte szívvel gratulálok, különleges és egyedi alkotással pályáztál! A teljes művet a Gyakorlatoknál lehet megtekinteni (Megharátozó szavak, Egy történet három oldala, Alkotások)!
A mellékelt kép díjként a Vendégírót illeti, amely elhelyezhető az oldalán, ha rendelkezik vele! Ezt emailben is továbbítom majd, akárcsak a vendégírói bejegyzéssel kapcsolatos információkat! Hamarosan jelentkezem emailben, és megbeszéljük a részleteket!

Még egyszer gratulálok mindenkinek és köszönöm az aktív részvételt!

A jelenlegi, novemberi kihívást már megtekinthetitek! Remélem, ugyanilyen lelkesen éltek majd a kihívás lehetőségével!

Nincsenek megjegyzések:

Flickr Images