Kellemes Ünnepeket kívánok! - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2016. december 24., szombat

Kellemes Ünnepeket kívánok!


Drága Pennások!

Ismét eltelt egy esztendő (valahogy számomra egyre gyorsabbnak tűnik, ahogy telnek az évek), viszont örülök, hogy sikeres és eseménydús időszakot tudhatok magam mögött. Újabb fejezetként a Penna életében, számtalan dolog történt, amiért hálás vagyok, s amiért köszönet jár Nektek. A legsikeresebb dolog számomra az Inspirációs napló és a Feladatgyűjtemény megalkotása volt, amelyet örülök, hogy ennyien elkértetek és használtok. Mindemellett bejegyzések és gyakorlati feladatok sora követték egymást, amelyeket mindig nagy örömmel hoztam nektek és köszönöm, hogy aktívan részt vettetek ezeknek a sikerében. Mindezt tükrözi a megannyi komment, az utóbbi kapcsán pedig a beérkezett írások és alkotások mennyisége! A jelenlegi kihívás még tart, amelyre január első hetéig tudtok alkotni. Akinek még véleményezéssel tartozom, igyekszem a két ünnep között sort keríteni rá. Köszönöm a türelmeteket! Sajnos, a december eléggé sűrű időszak volt nekem. Egyrészt a munkahely miatt (félév, dolgozatok javítása, naplólezárások stb.), másrészt pedig jelenleg nincs laptopom. Emiatt (is) nem kerültek fel bejegyzések az oldalra, mivel nincs min gépelnem, viszont ez a probléma remélhetőleg a jövőhét folyamán megoldódik és újult erővel tudom kezdeni a januárt, immár új felületen gépelve a sorokat.


 Szeretetteljes Ünnepeket kívánok mindenkinek! Pihenjetek sokat, töltődjetek fel az új évre, töltsetek minél több időt a családotokkal, barátaitokkal, szeretteitekkel! Ha pedig időtök engedi, ragadjatok Pennát és alkossatok a jelenlegi feladatra! :)

Boldog Karácsonyt!

4 megjegyzés:

Brukú Szürke írta...

Sziasztok!

Ebben az évben is érdemes és izgalmas volt Pennásnak lenni. Imádom ezt az oldalt :)
Mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok. Találkozunk 2017-ben.

Szeretettel
Brukú

ChristinDor írta...

Kedves Szatti és Penna olvasók!

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok!!! Siker, boldogság, szerencse, öröm, írás és olvasás várjon titeket 2017-ben is!!!

Sok Szeretettel
Christin Dor

Rhyen írta...

Kedves Szatti!

Kellemes ünnepeket kívánok (kicsit megkésve), valamint boldog új évet! Nemrég találtam rá az oldalra, nagyon tetszik. :)

Szatti írta...

Nagyon szépen köszönöm! :) Utólag is remélem, hogy mindannyiótoknak kellemesen telt a Karácsony, s előre is boldog Újévet kívánok!

Ui.: végre megérkezett az új gépem, úgyhogy ha pennát nem is, de billentyűzetet ragadok és hamarosan új bejegyzésekkel jövök! :)

Flickr Images