Légy valaki más! - Eredményhirdetés - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2017. március 25., szombat

Légy valaki más! - Eredményhirdetés

Fehér Fanni - Keserédes elmúlás

Az első madarak a messzi fákon csiripeltek a föld alulról kezdett melegíteni,a napsugarai pedig lassacskán egyre kisebbre zsugorítottak, közben meg arra gondoltam zeneszóra kimúlni milyen különleges. Az utóbbi napokban megjött a változás szele,ami valóban változást, melegebb időt hozott és a halálunk napját hirdette. Mindenegyesnapsugár, ami megjelent szüntelen csak az elmúlásba taszított minket. A társaim igazságtalanságnak tartották, hogy máris itt a vég,pedigmégcsak nem rég érkeztünk.
 A mezőt még színes virágok borították, nemsok, de azok annál kitartóbbak voltak ugyanis a átvészelték az őszt és büszkén álltak hirdetve a világnak, hogy maguk mögött hagyták a lehetetlent. Mi pont akkor érkeztünk, először csak néhányan; lassú, ritkapehelyként,majd az estére már egészen beterítettük a mezőt; egységes, fehér takarót vonva a még életben lévő színes virágokra. Aznap mikor megérkeztünk két élőlény létezését szüntettük meg, csupán azért, mert a létezésük nem fért volna össze a mi létezésünkkel. Megöltük az élénk színnel pompázó virágokat és ezzel elragadtuk a lehetséges lehetetlen diadalittas érzését. Ahogy megérkeztünk nem engedtünk több napfényt a mezőnek és minden egyes napsugarat visszatükröztünk a halványan derengő égre, így elvonva a mezőtől az élet forrását. Eltemettükőt, mint a tengerben kapálódzó fuldoklót temetik az óriás hullámok,melyek nem ismernek megállást. [...]

A teljes mű megtekinthető a Gyakorlati feladat menüpont, Érzékek, hangulatok alcím alatt.

Gratulálok Fanninak! Alkotásával elnyerte a Vendégírói elismerést! Az ezzel járó teendőket és minden fontos információt emailben fogok Neked továbbítani! Köszönöm a részvételed és, hogy jutalmazhattalak!

Mindemellett pedig, természetesen ugyanilyen örömmel gratulálok minden írónak, aki alkotott a feladatra! Örülök, hogy sikeres és eredményes feladatot zárhattunk! A legújabb gyakorlatot már megtekinthetitek, amire remélem, ugyanilyen lelkesedéssel alkottok majd!

Nincsenek megjegyzések:

Flickr Images