Ragadj pennát - hamarosan újra alkothatsz a gyakorlati feladatokra! - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2017. szeptember 6., szerda

Ragadj pennát - hamarosan újra alkothatsz a gyakorlati feladatokra!


Ha szeptember, akkor gyakorlati feladatok. A nyár folyamán ugye szünetelt ez a lehetőség, viszont most újra visszahoznám a Penna életébe és az elkövetkezendő hónapok során, egészen nyárig változatos témák és érdekes kihívások formájában ismét alkothattok. 
Az elmúlt hetek során volt az oldalon egy kisebb leállás. Néhány bejegyzésnél eltűntek a képek, amely sajnos érvényes néhány gyakorlati feladatra is. Próbáltam mindent minél hamarabb visszaállítani, de még vannak hibák és javításra váró posztok. Nem tudom, érzékeltétek-e, viszont dolgozom az ügyön, hogy minél hamarabb visszaállhassanak a dolgok. Ebben kérném a türelmeteket és a megértéseteket!

A nyár történéseire visszatekintve, nagyon szépen köszönöm én is, és társszerkesztőm, Barbi nevében is, hogy az Elolvas-Lak oldalunkat ilyen szép számmal látogatjátok. Anno, amikor abbahagytam a Penna Könyvtár szerkesztését, tudatos döntésből született az elhatározás  - rengeteg volt a kérés és napról napra szinte teljesíthetetlen volt, hogy munka mellett napi 40-50 emailre válaszoljak -, viszont sajnáltam, hogy annyi olvasót cserben hagyok. Nem tudtam, hogy mennyi idő múlva, de abban biztos voltam, hogy egyszer visszatér majd az oldal, valamilyen formában. Ennek július 15-én jött el a pillanata, s immár nem csak én vezetem a blogot, ami azért mindenképp könnyebbséget jelent, hiszen megoszlanak a feladatok. Reméljük, hogy sokáig a mindennapjaitok részei lehetünk és szívesen használjátok majd az oldal lehetőségeit!

Elérhetőségünk: http://elolvas-lak.blogspot.hu

A feladatokra visszatérve, az újabb gyakorlatokat mindig hónap elején osztom majd meg, hónap végén vagy következő hónap elején - attól függően, hogy jönnek majd a napok -, felteszem az eredményhirdetést és a legújabb gyakorlatot. Az alkotásokat továbbra is emailben van lehetőségetek elküldeni, amelyeket az egy hónap során folyamatosan véleményezek majd, amíg tart a feladat. Minden további információt megtaláltok a Gyakorlati feladatok menüpontban, ha pedig valamire nem találtok választ, bátran forduljatok hozzám a kérdésetekkel emailben!

További kellemes hetet kívánok!

Nincsenek megjegyzések: