Boldog Újévet! - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2018. január 1., hétfő

Boldog Újévet!

Kedves Pennások!

Szeretettel kívánok nektek boldog Újévet, egészségben, sikerekben és élményekben gazdag, örömteli új esztendőt! Nem tudom, Ti miképpen álltok a fogadalmakkal, de az új év kezdetével biztosan vannak kitűzött céljaitok, álmaitok, amiket szeretnétek majd megvalósítani, akár az új év miatt, akár általánosságban, amelyeket amúgy is szeretnétek megvalósítani vagy már régóta dédelgetett tervetek. Ehhez kívánok nektek rengeteg kitartást, érjétek el a céljaitokat, legyetek merészek és bátrak! Az íráshoz megannyi inspirációt kívánok, a munkáitokhoz elismerést és sikert, s nem utolsó sorban olvassatok jobbnál jobb könyveket, ismerkedjetek meg új stílusokkal, írókkal, történetekkel és elképzelésekkel!

A blog történéseihez kanyarodva, nagyon szépen köszönöm az emailben beérkezett munkákat és ezzel egyidejűleg elnézést is kérnék, amiért egyes történeteket nem véleményeztem, de ezt a napokban pótolom. Nálam is zajlottak a készülődések, az ünneplés, nem is tartózkodtam annyit itthon és nem volt elegendő időm a bloggal foglalkozni. Még a mai nap folyamán minden megválaszolatlan emailre visszaírok! Köszönöm a türelmeteket!

Az írással kapcsolatban, a figyelmetekbe ajánlanék egy kiváló könyvet, ami remek motivációt jelenthet számotokra. Segíthet a rendszerezésben, a határidők betartásában, a fontosabb gondolatok feljegyzésében, az inspirálódásban és egyszerűen csak, szebbé teheti a mindennapjaitokat. Ez nem más, mint a Hétköznapi Csodák Könyve. 


A könyv elképesztően gyönyörű és mégis egyszerű. Hangulatos és a sok-sok üres sor mintha arra várna, vagy éppen hívogatna, hogy megtöltsék gondolatokkal. Ami külön érdekesség a könyvet tekintve, hogy tematikusan épülnek egymásra a hónapok, mégpedig olyan formában, hogy minden hónap egy országot képvisel. Gyönyörű idézeteket mellékeltek hozzá, és az adott hónap során olyan illusztrációk színesítik az oldalakat, ami arra az adott országra jellemző. 
Az biztos, hogy az év során szeretném minél több gondolattal, élménnyel megtölteni amellett, hogy a mindennapos teendőimet, feladataimat is feljegyzem és külön kiegészítésként eldöntöttem, hogy minden napra beleírok egy motiváló idézetet. Viszont nem az adott napon, hanem előregondolva, véletlenszerűen. Így például, amikor elérek majd a március egyik napjához, már ott fog várni az idézet, ami talán átlendít az aznap nehézségein vagy magában hordoz majd egy olyan üzenetet, ami tanulsággal bír és utat mutat. Ez lesz az én személyes motivációm, önmagamnak!

Az év első napjára ezt az idézetet választottam:

"Sehonnan sem szabad annyira elvágyódni, hogy ne vegyük észre, mennyire jó nekünk ott is, ahol vagyunk!"

A könyvet és a hozzá tartozó leírást az alábbi linken tudjátok megtekinteni, továbbá a megrendelésről is itt olvashattok bővebben!

Nincsenek megjegyzések:

Flickr Images