Az üveghegyen is túl... - Eredményhirdetés - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

2018. június 9., szombat

Az üveghegyen is túl... - EredményhirdetésImmár, eltelt egy újabb hónap és véget ért a májusi gyakorlati feladat, ezennel pedig elérkeztünk ahhoz a pillanathoz, hogy bejelentsem: szeptemberig szünetel ez az alkotási lehetőség az oldalon. Mint azt megszokhattátok, ilyenkor nyári szünetre megy az oldal, és igyekszem ebben a 2-3 hónapban feltöltődni, kikapcsolódni. Szeptember első hetében természetesen visszatér és folytatódik ez a bejegyzés sorozat, újabb és még érdekesebb gyakorlatokkal.
A jelenlegi feladattal kapcsolatban, talán soha nem volt még ilyenre példa, de egyetlen egy alkotás érkezett, beküldött írásként. Lehetséges, hogy ennek oka az év vége, hiszen javarészt tanulók, növendékek vagytok, tehát el vagytok foglalva a záróvizsgákkal, érettségivel, esetleges felvételivel és emiatt nem igazán volt alkalmatok írni az aktuális gyakorlatra. A feladaton A. Andi vett részt, akinek a művét közzétettem a Résztvevők alkotásai című bejegyzésben, viszont vendégírót nem hirdetnék, mivel egyetlen író vett részt a gyakorlaton és így nincs viszonyítási alap, írás és írás között. Így a jelenlegi gyakorlatot csak befejezettnek tekintem, vendégírói lehetőség nélkül. A. Andinak nagyon szépen köszönöm az aktivitását! Hálás vagyok, hogy írtál a feladatra, s hogy foglalkoztál a témával!
A nyár folyamán, természetesen lesznek írói bejegyzések, igyekszem rendszeresen frissíteni a tartalmat, legközelebbi gyakorlatra viszont, csak szeptemberben kerül majd sor! Megértéseteket köszönöm! Mindenkinek remek nyarat kívánok, legyen részetek sok élményben, pihenésben és kikapcsolódásban!

Nincsenek megjegyzések:

Flickr Images