Kérdezz, felelek! - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

Kérdezz, felelek!

Az oldalon több menüpontot is találsz, ahol választ kaphatsz a kérdéseidre, viszont megeshet, hogy nem mindenre hoztam példát az adott témák és bejegyzések által. Most itt a lehetőség, hogy kérdezz! Az Üzenőfalon és emailben is lehet tőlem kérdezni, de talán itt a legegyszerűbb, ha kommentben elkülditek és lehetséges, hogy a kérdésedre adott válasz másnak is segítséget jelenthet. Persze, ha személyesen lenne kérdésed, akkor írj nekem emailt a szandrapotter0308@gmail.com elérhetőségre és szívesen válaszolok! :)

S hogy mivel kapcsolatban lehet esetleg kérdésed vagy kérésed?
  • Ha szükséged lenne segítségre, tanácsra vagy szimplán érdekelne valami a bloggal kapcsolatban, írj bátran ehhez a menüponthoz!
  • Az olyan informatív és másoknak is segítséget jelentő kérdések esetén, mind a kérdést és mind a rá adott válaszomat bejegyzés formájában közzéteszem az oldalon. Ezzel kapcsolatos bejegyzéseket a Tartalom menüpontban találsz, Penna-levelek néven! 
  • Ha szeretnéd, hogy véleményezzem a történeted vagy blogod, azt is kérheted! Készséggel ellátogatok hozzád és értékelem a látottakat, mind design és megjelenés szempontjából, mind pedig tartalmat illetően, hiszen egy blog eredményes működéséhez mindkettő elengedhetetlen! Ezzel kapcsolatban lényeges, hogyha nem szeretnéd, hogy más is olvassa az oldaladról alkotott véleményem, akkor írd meg az email címed az üzenethez és arra írok majd, de ha nyugodtan olvashatja bárki más is, akkor ilyen jelzésre nincs szükség, azaz automatikusan ide írok választ, a kommented után!
  • Ha az oldallal kapcsolatban lenne kérdésed, kérésed vagy ötleted, nagyon szívesen látom és örömmel veszem a segítséged! Az oldal értetek van, és igyekszem olyan módon személyre szabni, hogy jól érezzétek itt magatokat és megtaláljatok minden olyan információt, amire szükségetek lehet! Ez nekem is segítség lenne olyasféleképpen, hogy így tudom, mely témák foglalkoztatnak benneteket, és akár bejegyzést is hozhatok róla. Dolgozzunk össze! :) 
  • Ha pedig valami kimaradt volna ebből az összesítésből és ezeken kívül érdekelne valami, akkor is kérdezz bátran! :)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Szatti!
Nagyon nagy hatással voltak rám a blogolásról, blogkészítésről szóló cikkeid és elhatároztam, hogy én is belevágok a blogolásba. Viszont nagyon kis béna vagyok és az instrukciók követése és hosszas kísérletezés után sem sikerült megoldanom amit elképzeltem, ebben szeretném a segítségedet kérni.
Nálam az "oszlopokon átívelő szakasz" nem tartalmaz majd annyi oldalt, mint amilyen szélesre az oldal szélességét állítottam. Így viszont nagyon hülyén néz ki, hogy bal oldalra tömörülve sorakoznak a fejléc alatt, és nem töltik ki a sávot. Mi a megoldás rá, hogy a fejléc és a lap szélességét megtartsam, de az oldalakra navigáló fülek mondjuk középre kerüljenek. (Annyi gyönyörű megoldást láttam erre blogspoton, de sehogy sem jöttem rá a megoldásra) Vagy erre már a CSS kódot kell használni? Nagyjából utánanéztem ennek a kódrendszernek is, de hátha te átláthatóbban el tudnád magyarázni: mikor érdemes ilyen kódot használni? Mi mindenben segíthet - ha egyáltalán segít.
A választ előre is nagyon szépen köszönöm.
Üdvözlettel: A

Szatti írta...

Szia!

Lennének ötleteim, viszont segítene, ha látnám a problémát. Kérlek, írj emailben és add meg az oldalad elérhetőségét, mert így nem volt teljesen egyértelmű és hátha jobban tudok segíteni, ha látom! :)

Címem: pennatakezbe@gmail.com

Flickr Images