Tollam nyomán - Pennát a kézbe! [ igenis írok, ha írni akarok]

Tollam nyománRégóta blogot vezetsz, de úgy érzed, nem haladsz egyről a kettőre? Nem kapsz elég visszajelzést? Nincs elég olvasód? Nem tudod, miképpen lendíthetnéd fel a blogod működését? Talán nem eléggé csalogató az oldalad kinézete? Az is lehet, hogy magával a történettel van a probléma? Mit csinálhatnál jobban? Szeretnél részletes véleményt kapni arról, hogy hogyan javíthatnál az oldalad nézettségén, továbbá mit tehetnél annak érdekében, hogy sikeresebb legyen? 

Ha hasonló kérdések kavarognak a fejedben, talán segíthetek Neked! 

- írd meg emailben az ezzel kapcsolatos kérésed
- a tárgyban tüntesd fel, hogy Tollam nyomán
- add meg az oldalad elérhetőségét

Igyekszem részletesen és körültekintően végig járni a blogodat, majd egy visszaemailben, részletes összegzés formájában elmondom a meglátásaimat, tapasztalataimat, illetve tanácsaimat és ötleteimet, amelyekkel javíthatnál az oldalad megjelenésél, továbbá tartalmi összképén. Egyrészt értékelem, hogy mennyire találom mutatósnak és hangulatosnak a blog kinézetét, milyen a jellege, felépítése, átláthatósága, másrészt beleolvasva a történetedbe vagy a blogodon található bejegyzésekbe, értékelem az olvasottakat, azaz mennyire találtam informatívnak és precíznek a munkádat. Ha találkoztam esetleg hiányosságokkal, azokat is ismertetem, hogy tudd, min lehet esetleg változtatni, fejleszteni vagy éppen mivel lehetne még kiegészíteni, hogy tovább növelhesd a nézettséget és még sikeresebb lehessen az oldalad!


Ha felkeltettem az érdeklődésed és szívesen vennéd a tanácsaimat, véleményemet, akkor írj nekem a pennatakezbe@gmail.com email címre! Előre is köszönöm a bizalmad!

Flickr Images